Leta i den här bloggen

Pannkakor


De här pannkakorna blir goda men kräver lite tid. Stek långsamt då de bränner vid lätt. Får smeten stå för länge blir den för tjock. Späd i så fall med lite risdryck. Gör gärna en ordentlig sats och styckfrys. Bra till frukost, matlådan eller utflykten! Servera med vaniljglass, vaniljsås, sylt eller bär.

Ca 8 st

Ingredienser:

2,5 dl Lailas Gula Mjölmix

2 msk PoFiber

1 msk Fiberhusk

2,5 tsk Loprofin Äggersättning

2 tsk Vaniljsocker

2 tsk Bakpulver

1 tsk Salt

2 msk Socker

1 dl Flytande mjölk- och sojafritt margarin

7,5 dl Carlshamns Risdryck

Gör så här:

1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.

2. Häll i margarinet och hälften av risdrycken och rör till en jämn smet.

3. Blanda i resten av risdrycken.

4. Låt smeten svälla i 10 minuter.

5. Stek på medelvärme i mjölk- och sojafritt margarin eller olja.