24 st
Ingredienser
200 g mjölk- och sojafritt margarin
1 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
1 tsk Bakpulver
2 dl Lailas Gula Mjölmix
1 dl Rismjöl
2 dl Maizena majsstärkelse
0,5 dl Hallonsylt
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa margarin och socker poröst i en skål.
2. Blanda alla mjölsorter med bakpulver och vaniljsocker. Vispa ner det i margarinet till en jämn smet.
3. Gör kulor, 20-25 g stora och lägg i en muffinsform. Tryck ett hål i varje kaka och lägg i en klick sylt.
4. Grädda ca 24 minuter i ugn.
2. Blanda alla mjölsorter med bakpulver och vaniljsocker. Vispa ner det i margarinet till en jämn smet.
3. Gör kulor, 20-25 g stora och lägg i en muffinsform. Tryck ett hål i varje kaka och lägg i en klick sylt.
4. Grädda ca 24 minuter i ugn.